Choucroute Garni

Choucroute Garni
Choucroute Garni necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.26 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 915 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de legături de cârnați, piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodista. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Choucroute Garni, Choucroute Garni, și Choucroute Garni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gătiți ceapa în picături de slănină până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Se ia de pe foc, se adaugă spatele de porc (sau la alegere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Tăiați rola de umăr de porc în cruce, felii de 3/4 inch, adăugați felii sau coapse în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Se amestecă kraut, mere, zahăr brun, cuișoare, fructe de pădure, usturoi, frunze de dafin și piper. Lingură peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se toarnă vin peste tot. Acoperiți și coaceți la 375 de grade timp de 2 1/2 ore, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Se pune într-o tigaie neîncălzită cu 2 până la 3 linguri. apă, acoperiți, gătiți la foc mic 5 până la 8 minute; descoperiți, gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Se adaugă în apă clocotită în cratiță, se acoperă, se fierbe până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Se toarnă varza murată pe platou, se acoperă cu carne și cârnați, se adaugă cartofi. Poate fi servit separat. Delicios!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită

Ingrediente

1ceapă, feliatăceapă, feliată3boabe de ienupăr, zdrobite, opționalboabe de ienupăr, zdrobite, opțional2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit0Bucăți de caramele Heath Barpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilVinul RinuluiVinul Rinului4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.legături de cârnați, două piei, adică knockwurst / bratwurst proaspete sau gătite în prealabillegături de cârnați, două piei, adică knockwurst / bratwurst proaspete sau gătite în prealabil4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cartofi fierțiCartofi fierți12 lingurițe de pudră de usturoi1/2 lingurita cimbru proaspat tocat sau cimbru uscat1/2 lingurita cimbru proaspat tocat sau cimbru uscat3carne de porc proaspătă spate 1 1/2 lbs. sau 2 lbs. carne de porc 2 lbs. carne de porc afumată sau 3 până la 4 fum 3 16 oz. conserve de varză acră clătite și scurse 2 mere de gătit, decojite, miez și tăiate în pene 2 linguri zahăr brun 4 cuișoare întregicarne de porc proaspătă spate 1 1/2 lbs. sau 2 lbs. carne de porc 2 lbs. carne de porc afumată sau 3 până la 4 fum 3 16 oz. conserve de varză acră clătite și scurse 2 mere de gătit, decojite, miez și tăiate în pene 2 linguri zahăr brun 4 cuișoare întregi9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.rulou de umăr de porc afumat sau 3 până la 4 fumrulou de umăr de porc afumat sau 3 până la 4 fum1kilogramesauerkraut clătit și drenatsauerkraut clătit și drenat2gătit mere, decojite, miez și tăiate în penegătit mere, decojite, miez și tăiate în pene23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr4cuișoare întregicuișoare întregi1inch1gătiți ceapa în picături de slănină până se înmoaie. Se ia de pe foc, se adaugă spatele de porc (sau la alegere). Tăiați rola de umăr de porc în cruce, adăugați felii sau coapse în cuptorul olandez. Se amestecă kraut, mere, zahăr brun, cuișoare, fructe de pădure, usturoi, frunze de dafin și piper. Lingura peste1gătiți ceapa în picături de slănină până se înmoaie. Se ia de pe foc, se adaugă spatele de porc (sau la alegere). Tăiați rola de umăr de porc în cruce, adăugați felii sau coapse în cuptorul olandez. Se amestecă kraut, mere, zahăr brun, cuișoare, fructe de pădure, usturoi, frunze de dafin și piper. Lingura peste1pentru fiecare.2CÂRNAȚI proaspeți: așezați într-o tigaie neîncălzită cu 2 până la 3 linguri. apă, acoperiți, gătiți la foc mic 5 până la 8 minute; descoperiți, gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult2CÂRNAȚI proaspeți: așezați într-o tigaie neîncălzită cu 2 până la 3 linguri. apă, acoperiți, gătiți la foc mic 5 până la 8 minute; descoperiți, gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult1pentru fiecare.3CÂRNAȚI fierți: se adaugă în apă clocotită în cratiță, se acoperă, se fierbe până se încălzește. Se toarnă varza murată pe platou, se acoperă cu carne și cârnați, se adaugă cartofi. Poate fi servit separat. Delicios3CÂRNAȚI fierți: se adaugă în apă clocotită în cratiță, se acoperă, se fierbe până se încălzește. Se toarnă varza murată pe platou, se acoperă cu carne și cârnați, se adaugă cartofi. Poate fi servit separat. Delicios
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista