Choucroute Garni

Choucroute Garni
Choucroute Garni necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.26 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 915 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de legături de cârnați, piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodista. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Choucroute Garni, Choucroute Garni, și Choucroute Garni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gătiți ceapa în picături de slănină până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
2
Se ia de pe foc, se adaugă spatele de porc (sau la alegere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Tăiați rola de umăr de porc în cruce, felii de 3/4 inch, adăugați felii sau coapse în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Se amestecă kraut, mere, zahăr brun, cuișoare, fructe de pădure, usturoi, frunze de dafin și piper. Lingură peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se toarnă vin peste tot. Acoperiți și coaceți la 375 de grade timp de 2 1/2 ore, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Se pune într-o tigaie neîncălzită cu 2 până la 3 linguri. apă, acoperiți, gătiți la foc mic 5 până la 8 minute; descoperiți, gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Se adaugă în apă clocotită în cratiță, se acoperă, se fierbe până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se toarnă varza murată pe platou, se acoperă cu carne și cârnați, se adaugă cartofi. Poate fi servit separat. Delicios!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi

Ingrediente

1ceapă, feliatăceapă, feliată3boabe de ienupăr, zdrobite, opționalboabe de ienupăr, zdrobite, opțional2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit0cp. legume (de exemplu, spanac)piper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilVinul RinuluiVinul Rinului454ardei habenerolegături de cârnați, două piei, adică knockwurst / bratwurst proaspete sau gătite în prealabillegături de cârnați, două piei, adică knockwurst / bratwurst proaspete sau gătite în prealabil454ardei habeneroCartofi fierțiCartofi fierți1parmezan ras1/2 lingurita cimbru proaspat tocat sau cimbru uscat1/2 lingurita cimbru proaspat tocat sau cimbru uscat3carne de porc proaspătă spate 1 1/2 lbs. sau 2 lbs. carne de porc 2 lbs. carne de porc afumată sau 3 până la 4 fum 3 16 oz. conserve de varză acră clătite și scurse 2 mere de gătit, decojite, miez și tăiate în pene 2 linguri zahăr brun 4 cuișoare întregicarne de porc proaspătă spate 1 1/2 lbs. sau 2 lbs. carne de porc 2 lbs. carne de porc afumată sau 3 până la 4 fum 3 16 oz. conserve de varză acră clătite și scurse 2 mere de gătit, decojite, miez și tăiate în pene 2 linguri zahăr brun 4 cuișoare întregi907ardei habenerorulou de umăr de porc afumat sau 3 până la 4 fumrulou de umăr de porc afumat sau 3 până la 4 fum1kilogramesauerkraut clătit și drenatsauerkraut clătit și drenat2gătit mere, decojite, miez și tăiate în penegătit mere, decojite, miez și tăiate în pene2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 până la 1-1/3 căni de apă1 până la 1-1/3 căni de apă4cuișoare întregicuișoare întregi1inch1gătiți ceapa în picături de slănină până se înmoaie. Se ia de pe foc, se adaugă spatele de porc (sau la alegere). Tăiați rola de umăr de porc în cruce, adăugați felii sau coapse în cuptorul olandez. Se amestecă kraut, mere, zahăr brun, cuișoare, fructe de pădure, usturoi, frunze de dafin și piper. Lingura peste1gătiți ceapa în picături de slănină până se înmoaie. Se ia de pe foc, se adaugă spatele de porc (sau la alegere). Tăiați rola de umăr de porc în cruce, adăugați felii sau coapse în cuptorul olandez. Se amestecă kraut, mere, zahăr brun, cuișoare, fructe de pădure, usturoi, frunze de dafin și piper. Lingura peste1pentru fiecare.2CÂRNAȚI proaspeți: așezați într-o tigaie neîncălzită cu 2 până la 3 linguri. apă, acoperiți, gătiți la foc mic 5 până la 8 minute; descoperiți, gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult2CÂRNAȚI proaspeți: așezați într-o tigaie neîncălzită cu 2 până la 3 linguri. apă, acoperiți, gătiți la foc mic 5 până la 8 minute; descoperiți, gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult1pentru fiecare.3CÂRNAȚI fierți: se adaugă în apă clocotită în cratiță, se acoperă, se fierbe până se încălzește. Se toarnă varza murată pe platou, se acoperă cu carne și cârnați, se adaugă cartofi. Poate fi servit separat. Delicios3CÂRNAȚI fierți: se adaugă în apă clocotită în cratiță, se acoperă, se fierbe până se încălzește. Se toarnă varza murată pe platou, se acoperă cu carne și cârnați, se adaugă cartofi. Poate fi servit separat. Delicios
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista