Chorizo Și Quesadillas De Ceapă De Primăvară

Chorizo Și Quesadillas De Ceapă De Primăvară
Chorizo și ceapa de primăvară Quesadillas este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,37 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Un amestec de împachetări cu tortilla integrală, sare de mare și piper pentru a condimenta, chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară, Chorizo Quesadillas, și Chorizo Quesadillas pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista