Chorizo Mexican

Chorizo Mexican ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 459 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de căldură la grătar: mediu-mare, piper, oregano mexican și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma condimentele naturale, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Semințe De Chia Cu Ciocolată Cremoasă Cu Vârf De Whisky ca desert. 241 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chorizo Mexican, Chorizo Mexican, și Chorizo În Stil Mexican.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc și grăsimea într-un castron mare.
Adăugați pudră de chile, sare, usturoi, oregano, scorțișoară, chimen, piper negru și cuișoare. Aruncați pentru a acoperi carnea cu condimente.
Se pune la frigider până când este gata de măcinat.
Măcinați amestecul prin matrița mică a unei mașini de tocat carne într-un castron așezat în gheață.
Folosind atașarea cu palete a unui mixer de suport, amestecați la viteză mică timp de 1 minut.
Se toarnă oțet, se mărește viteza la mediu și se amestecă până când lichidul este încorporat, un cârnat are o consistență uniformă, cu aproximativ 1 minut în plus. Se răcește până se pregătește să se umple.
Formați un mic patty de cârnați și saut până când este gătit. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Umpleți cârnații în carcase de porc și răsuciți-le în legături de 6 inci. Dați-l la frigider până când este gata de gătit sau congelați pentru o utilizare viitoare.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți la foc direct mediu-mare până când cârnații înregistrează 160 de grade atunci când un termometru de citire instantanee este introdus în mijlocul legăturii.
Se scoate de pe grătar, se lasă să se odihnească 5 minute și se servește.