Chorizo Hash Browns

Chorizo Hash Browns
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chorizo Hash Browns. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Chorizo Hash Browns, Chorizo Hash Browns, și Yucca Hash Browns cu Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă de 12 inci setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, ceapa verde și usturoiul. Se amestecă ocazional și se gătește până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Aruncați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Radeți grosolan cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Puneți-le într-un prosop de bucătărie și stoarceți cât mai multă apă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Adăugați acest lucru în vasul mare împreună cu chorizo, pătrunjel și boia afumată. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Ștergeți tigaia mare antiaderentă. Apoi turnați restul de ulei împreună cu untul. Întoarceți focul la mediu. Când untul se topește, adăugați amestecul de cartofi și ceapă. Apăsați amestecul cu o spatulă. Gatiti timp de 8 pana la 10 minute, sau pana se rumeneste pe fund. Opriți focul, așezați o farfurie deasupra tigaiei și răsturnați cu grijă, astfel încât amestecul de cartofi să fie acum pe farfurie. Apoi glisați cartofii înapoi în tigaie, gătite cu fața în sus. Gatiti inca 8 minute sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Feliați o porție cu sare după gust și poate un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista