Chorizo-Filet De Porc Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc umplut cu Chorizo. O porție conține 313 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.34 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, marmeladă de lime de ghimbir, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo-filet de porc umplut, Chorizo-Filet De Porc Umplut, și Filet De Porc Umplut Cu Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. fluture F. fluture până când este așezat plat.
Așezați filetul cu unt între bucăți mari de folie de plastic. Cu un tenderizer de carne, Lira muschiulet până la 1/4-inch grosime.
Condimentați filetul pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați chorizo în centrul filetului, bătându-l și lăsând aproximativ 2 inci pe toate părțile chorizo-ului.
Rulați filetul. Strângeți filetul cu sfoară de bucătărie.
Încălziți o tigaie mare saut la foc mare.
Așezați filetul legat în uleiul încins. Căutați filetul pe toate părțile uniform, până când fundul are o crustă rumenită.
Glisați tigaia în cuptorul încins.
Coaceți timp de 12-16 minute sau până când s-a atins o temperatură internă de 160 CPF.
Îndepărtați structura; feliați filetul pe o părtinire.
Așezați bucățile pe un platou.
Stropiți filetul cu marmeladă.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Finca La Malena Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.