Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei

Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei
Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți unt, ardei grași, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Ardei Umpluți Cu Pui De Quinoa În Stil Grecesc, Cartofi cu ardei și Chorizo, și Chorizo Și Ardei Grași pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa tăiată cubulețe și sarea de mare după gust; gătiți și amestecați până când ceapa s-a caramelizat până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Odată caramelizat, se toarnă 6 căni de bulion de pui și quinoa; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se rumenesc cârnații pe toate părțile în uleiul încins, apoi se îndepărtează și se taie în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți cârnații în tigaie și continuați să gătiți până se rumenesc pe toate părțile și nu mai sunt roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți să se scurgă pe un prosop de hârtie căptușite placă, și să păstreze cald.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa feliată în uleiul rămas în tigaie. Gatiti pana cand marginile cepei incep sa transforme o culoare aurie, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Condimentează cu ardeiul și chimenul, apoi amestecă ardeii roșii, ardeii galbeni, ardeii poblano chile și 1 cană de bulion de pui. Aduceți la foc mic, apoi gătiți până când ardeii se înmoaie, iar amestecul se reduce și se îngroașă, 10 până la 15 minute. Întoarceți cârnații în tigaie, condimentați după gust cu sare și piper și continuați să gătiți până când cârnații sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Serviți peste un pat de quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista