Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți unt, ardei grași, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Ardei Umpluți Cu Pui De Quinoa În Stil Grecesc, Cartofi cu ardei și Chorizo, și Chorizo Și Ardei Grași pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa tăiată cubulețe și sarea de mare după gust; gătiți și amestecați până când ceapa s-a caramelizat până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Odată caramelizat, se toarnă 6 căni de bulion de pui și quinoa; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se rumenesc cârnații pe toate părțile în uleiul încins, apoi se îndepărtează și se taie în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți cârnații în tigaie și continuați să gătiți până se rumenesc pe toate părțile și nu mai sunt roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți să se scurgă pe un prosop de hârtie căptușite placă, și să păstreze cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa feliată în uleiul rămas în tigaie. Gatiti pana cand marginile cepei incep sa transforme o culoare aurie, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Condimentează cu ardeiul și chimenul, apoi amestecă ardeii roșii, ardeii galbeni, ardeii poblano chile și 1 cană de bulion de pui. Aduceți la foc mic, apoi gătiți până când ardeii se înmoaie, iar amestecul se reduce și se îngroașă, 10 până la 15 minute. Întoarceți cârnații în tigaie, condimentați după gust cu sare și piper și continuați să gătiți până când cârnații sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Usturoi Tocat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Serviți peste un pat de quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite