Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei

Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei
Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 673 calorii. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ardei Umpluți Cu Pui De Quinoa În Stil Grecesc, Cartofi cu ardei și Chorizo, și Chorizo Și Ardei Grași.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa tăiată cubulețe și sarea de mare după gust; gătiți și amestecați până când ceapa s-a caramelizat până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Odată caramelizat, se toarnă 6 căni de bulion de pui și quinoa; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se rumenesc cârnații pe toate părțile în uleiul încins, apoi se îndepărtează și se taie în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți cârnații în tigaie și continuați să gătiți până se rumenesc pe toate părțile și nu mai sunt roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți să se scurgă pe un prosop de hârtie căptușite placă, și să păstreze cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa feliată în uleiul rămas în tigaie. Gatiti pana cand marginile cepei incep sa transforme o culoare aurie, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Condimentează cu ardeiul și chimenul, apoi amestecă ardeii roșii, ardeii galbeni, ardeii poblano chile și 1 cană de bulion de pui. Aduceți la foc mic, apoi gătiți până când ardeii se înmoaie, iar amestecul se reduce și se îngroașă, 10 până la 15 minute. Întoarceți cârnații în tigaie, condimentați după gust cu sare și piper și continuați să gătiți până când cârnații sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ardei RoșuArdei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
Ardei IuteArdei Iute
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ArdeiArdei
Piper PoblanoPiper Poblano
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți peste un pat de quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista