Chole Saag

Chole Saag
Chole Saag ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 324 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fasole garbanzo, bulion de pui, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 98%. Rețete similare includ chole bhature, cum să faci Chole bhature, Chole bhatura, Saag Aloo - cum sa faci Saag Aloo-Nord Indian Curry s, și methi chole, cum să faci punjabi methi Chole masala.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista