Chocolate Creme Brulee
Chocolate Creme Brulee este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție conține 478 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lichior de ciocolată, pudră de cacao, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Chocolate Creme Brulee, și Ciocolata Cu Crema De Zahar Ars.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, 3/4 cană de zahăr, ciocolata, lichiorul, cacao și vanilia. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana se formeaza bule in jurul marginilor tigaiei.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou până când sunt combinate. Adăugați treptat o parte din amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri de ou bătute, pentru a se tempera.
Bateți amestecul de ouă în amestecul de smântână fierbinte rămas, amestecând continuu. Dacă se formează bulgări, turnați amestecul într-un bol printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă. Împărțiți uniform amestecul în 6 până la 8 ramekine rezistente la flacără. Aranjați ramekins într-un vas de copt de 13 x 9 inci și umpleți vasul cu apă fierbinte de 1 1/2 inci.
Coaceți până când crema s-a întărit și este fermă, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă, apoi înfășurați în folie de plastic rezistentă și răciți cel puțin 6 până la 8 ore.
Presărați fiecare cremă uniform cu puțin din restul de 2 linguri de zahăr. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură până când zahărul se topește și devine o culoare caramel.
Scoateți cremele din cuptor și lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească. Zahărul poate fi, de asemenea, rumenit cu o torță culinară profesională.
Vin recomandat: șampanie, Portul Tawny, Sauternes
Creme Brulee funcționează foarte bine cu Champagne, Tawny Port și Sauternes. Sauternes, portul Tawny și șampania completează toate o cremă cremă brulee. Puteți încerca șampanie Andre Clouet brut ros nr.3. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
![Șampanie Andre Clouet Brut Rose Nr. 3]()
Șampanie Andre Clouet Brut Rose Nr. 3