Chocolate Chunk-Tort De Cafea Streusel

Chocolate Chunk-Streusel Coffee Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciocolată semi-dulce a brutarului, cafea puternică maxwell house, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocolate Chunk-Tort De Cafea Streusel, Chocolate Chunk-Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort de cafea cu Streusel de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați făina și zahărul într-un castron mediu.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă nucile.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, înlocuind cafeaua preparată cu apa.
Se toarnă în tigaie de 15x10x1 inci pulverizată cu spray de gătit; se presară cu jumătate de ciocolată. Se acoperă cu amestec de nuci și ciocolată rămasă.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.