Chocolate Blancmange
Ciocolata Blancmange ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 281 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. 73 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, pudră de cacao, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blancmange, Cafea Blancmange, și Biancomangiare (Blancmange) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, zahărul și pudra de cacao; pus deoparte.
În cratiță medie, combinați laptele, amestecul de amidon de porumb și ciocolata.
Se încălzește la foc mediu, amestecând ușor constant, până când amestecul ajunge să fiarbă.
Bateți în vanilie și turnați în ramekins. Se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore.
Se servește cu frișcă și cireșe proaspete.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Granbazan Eticheta Ambar Albarino]()
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.