Chocolate Blancmange

Chocolate Blancmange
Ciocolata Blancmange ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 281 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. 73 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, pudră de cacao, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blancmange, Cafea Blancmange, și Biancomangiare (Blancmange) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, zahărul și pudra de cacao; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În cratiță medie, combinați laptele, amestecul de amidon de porumb și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se încălzește la foc mediu, amestecând ușor constant, până când amestecul ajunge să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți în vanilie și turnați în ramekins. Se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se servește cu frișcă și cireșe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista