Chocolate Angel Food Cake II este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest desert are 280 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină de tort, cremă de tartru, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată, Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată, și Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Dacă nu are un fund detașabil, tapetați o tavă de tub de 9 inch cu hârtie pergament. Cernem împreună făina, cacao și 3/4 cană de zahăr. Pune deoparte. Măsurați 3 linguri din amestecul de făină și aruncați cu ciocolata rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, folosind un mixer electric setat la viteză mică, bateți albușurile până se spumează. Creșteți viteza mixerului la mediu, amestecați crema de tartru și sare și continuați să bateți până când albușurile formează vârfuri moi. Amestecați treptat restul de 3/4 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri tari. Se amestecă vanilia și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Suc De Lămâie
Albușuri De Ou
Vanilie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Îndoiți ușor amestecul de făină în albușurile bătute, apoi pliați în ciocolata rasă, amestecând doar până când nu rămân dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Răsturnați ușor aluatul în tigaia pregătită. Neteziți suprafața aluatului și atingeți ușor tigaia pentru a îndepărta bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în centrul cuptorului preîncălzit timp de 60 de minute sau până când suprafața revine la atingere. Se răcește complet și se presară cu zahăr de cofetărie înainte de servire, dacă se dorește.