Chipsuri și brânză la grătar Guacamole + întrebări și răspunsuri cu Laura Werlin

Chipsuri și brânză la grătar Guacamole + întrebări și răspunsuri cu Laura Werlin
Chips-uri și guacamole brânză la grătar + Q & A cu Laura Werlin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1017 calorii, 41G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1930 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, brânză de capră, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sandwich cu brânză la grătar cu Guacamole și chipsuri, Chipsuri de Tortilla la grătar cu guacamole Tomatillo la grătar, și Laura Bush ' s Guacamole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina la foc mediu până când este foarte crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți slănina pe prosoapele de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Scoateți grăsimea de slănină din tigaie și ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, dar nu o spălați. Set aside.To faceți untul de tortilla, puneți chipsurile în vasul unui robot de bucătărie și procesați până când textura este foarte fină, asemănătoare cu nisipul. Alternativ, așezați chipsurile într-o pungă de plastic robustă. Folosind un ciocan de carne sau alt obiect greu, bateți chipsurile până când acestea sunt textura nisipului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Întindeți amestecul de unt pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2
Așezați 4 felii, cu amestecul de unt-cip în jos, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Întindeți 2 linguri de guacamole pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți sandvișurile în tigaie, acoperiți și gătiți timp de 3 până la 4 minute, până când partea inferioară se rumeneste. Urmăriți cu atenție, deoarece chipsurile din unt se pot arde ușor. Întoarceți sandvișurile, apăsând fiecare ferm cu o spatulă pentru a comprima ușor umplutura. Acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când partea inferioară este bine rumenită. Întoarceți încă o dată sandvișurile, apăsați din nou ferm cu spatula, gătiți timp de 1 minut și scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lăsați să se răcească 5 minute.
4
Tăiați în jumătate și serviți.Pentru metoda sandwich maker: Utilizați sandwich maker pentru acest sandwich numai dacă aveți setări variabile de căldură. În caz contrar, se va găti prea fierbinte și va arde chipsurile pe pâine fără a topi brânza. Pentru a utiliza aparatul de sandwich, urmați instrucțiunile de asamblare de mai sus. Gatiti conform instructiunilor producatorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista