Chipsuri și brânză la grătar Guacamole + întrebări și răspunsuri cu Laura Werlin

Chips-uri și guacamole brânză la grătar + Q & A cu Laura Werlin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1017 calorii, 41G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1930 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, brânză de capră, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sandwich cu brânză la grătar cu Guacamole și chipsuri, Chipsuri de Tortilla la grătar cu guacamole Tomatillo la grătar, și Laura Bush ' s Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina la foc mediu până când este foarte crocantă.
Scurgeți slănina pe prosoapele de hârtie.
Scoateți grăsimea de slănină din tigaie și ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, dar nu o spălați. Set aside.To faceți untul de tortilla, puneți chipsurile în vasul unui robot de bucătărie și procesați până când textura este foarte fină, asemănătoare cu nisipul. Alternativ, așezați chipsurile într-o pungă de plastic robustă. Folosind un ciocan de carne sau alt obiect greu, bateți chipsurile până când acestea sunt textura nisipului.
Întindeți amestecul de unt pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Așezați 4 felii, cu amestecul de unt-cip în jos, pe suprafața de lucru.
Întindeți 2 linguri de guacamole pe fiecare felie de pâine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu timp de 2 minute.
Puneți sandvișurile în tigaie, acoperiți și gătiți timp de 3 până la 4 minute, până când partea inferioară se rumeneste. Urmăriți cu atenție, deoarece chipsurile din unt se pot arde ușor. Întoarceți sandvișurile, apăsând fiecare ferm cu o spatulă pentru a comprima ușor umplutura. Acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când partea inferioară este bine rumenită. Întoarceți încă o dată sandvișurile, apăsați din nou ferm cu spatula, gătiți timp de 1 minut și scoateți din tigaie.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Tăiați în jumătate și serviți.Pentru metoda sandwich maker: Utilizați sandwich maker pentru acest sandwich numai dacă aveți setări variabile de căldură. În caz contrar, se va găti prea fierbinte și va arde chipsurile pe pâine fără a topi brânza. Pentru a utiliza aparatul de sandwich, urmați instrucțiunile de asamblare de mai sus. Gatiti conform instructiunilor producatorului.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!