Chipsuri De Tortilla La Cuptor
Chipsurile de Tortilla la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 148 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Chipsuri De Tortilla La Cuptor, Chipsuri De Tortilla De Porumb La Cuptor, și Guacamole Și Chipsuri De Tortilla Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați fiecare tortilla în 8 pene de dimensiuni cip și aranjați pene într-un singur strat pe o foaie de cookie.
Într-un mister, combinați uleiul și sucul de lămâie.
Se amestecă bine și se pulverizează fiecare pană de tortilla până când este ușor umedă.
Combinați chimenul, pudra de chili și sarea într-un castron mic și presărați chipsurile.
Coaceți aproximativ 7 minute. Rotiți tigaia și coaceți încă 8 minute sau până când chipsurile sunt crocante, dar nu prea maronii.
Se servește cu salsas, garnituri sau guacamole.