Chipsuri De Tortilla Cu Chili

Chili tortilla Chips-uri ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această supă are 430 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de chili măcinată, ulei de arahide, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chips-Uri Tortilla Chili Lime, Boluri de chili de pui cu chipsuri de tortilla de casă, și Paleo Tortilla Chips pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați uleiul de arahide într-o oală mare (11 x 4 inci) din oțel inoxidabil prevăzută cu un termometru pentru bomboane; doriți ca uleiul să aibă o adâncime de cel puțin 1 inci.
Încălziți uleiul la aproximativ 380 de grade sau aproape fumați.
Tăiați tortilele în sferturi (vor părea mari) și adăugați-le în loturi în uleiul fierbinte, fără a le aglomera. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, transformand o data sa se rumeneasca uniform.
Îndepărtați tortilele cu o strecurătoare plată sau cu clești și așezați-le pe o tigaie căptușită cu prosoape de hârtie. Continuați să gătiți chipsurile până când sunt prăjite.
Între timp, combinați sarea, pudra de chipotle, pudra de chili și chimenul într-un castron mic. În timp ce chipsurile sunt încă fierbinți, presărați-le uniform cu amestecul de condimente.
Serviți cald sau la temperatura camerei.