Chipsuri de somon și cartofi cu cremă de hrean
Dacă $ 4.82 pe portie se încadrează în bugetul dvs., chipsurile de somon și cartofi cu cremă de hrean ar putea fi un super fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 446 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți hrean, arpagic, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Somon afumat și cremă de hrean cu chipsuri de cartofi, Somon de cartofi și hrean dublu, și Somon cu "cremă"de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii, dar nu-i spălați; amidonul lor le permite să se lipească. Tăiați rădăcina de țelină a tuturor petelor maronii; puneți o bucată mică din ea deoparte. Folosiți lama julienne a unei mandoline sau a unui robot de bucătărie pentru a face o julienne fină atât din cartofi, cât și din rădăcina de țelină și amestecați-le împreună.
Așezați aproximativ 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă de 10 inci și fierbeți focul la mediu-mare. Când este fierbinte (o bucată din amestecul de cartofi va sfârâi), împrăștiați aproximativ ceașcă din amestecul de rădăcină de cartof-țelină pe suprafața uleiului; obiectivul este de a face un șervețel de dantelă din amestec. Nu este dificil; cheia este să nu puneți prea mult din amestec în tigaie; puteți adăuga oricând încă câteva fire. Asigurați-vă că nu acoperiți complet fundul tigaiei. Gătiti, încurajând firele exterioare să se lipească de cele din mijloc, împingând cu o spatulă, până se rumenesc ușor pe o parte; nu lăsați clătita să devină prea crocantă. Întoarceți și gătiți cealaltă parte, apoi scurgeți pe prosoape de hârtie și presărați sare. Repetați, adăugând mai mult ulei după cum este necesar (nu absorb mult, deci nu exagerați). este cel mai ușor să aveți două skillets simultan și nu ezitați să faceți aceste câteva ore în avans; doar reîncălziți chipsurile în cuptor în timp ce gătiți somonul.
Folosind cea mai bună răzătoare pe care o aveți, radeți suficient din bucata mică rezervată de rădăcină de țelină pentru a face 1 lingură. Radeți suficientă țelină pentru a face 1 lingură. Radeți suficient de hrean pentru a face 1 lingură. Lăsați deoparte pentru o clipă.
Bateți ușor crema; ar trebui să fie moale și groasă, dar să nu țină nici măcar un vârf moale. Se amestecă legumele rase, apoi se condimentează cu cayenne și sare după gust. Se amestecă 2 lingurițe de suc de lămâie și 2 linguri de arpagic.
Folosiți un cuțit de tăiat sau tăiat pentru a tăia somonul pe un unghi de 20 până la 30 în douăsprezece felii groase de 1/2 inch.
Așezați-le într-o tigaie de prăjire superficială și presărați-le cu sare, cayenne și 1/4 cană fiecare din uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie.
Lăsați să stea în timp ce preîncălziți cuptorul la 204°; întoarceți o dată după aproximativ 5 minute.
Puneți somonul și marinada în cuptor. Prăjiți aproximativ 2 minute, apoi răsturnați; prăjiți încă 2 minute sau cam așa ceva, până când somonul este palid la exterior, dar încă puțin roz în interior.
Așezați o bucată de somon pe fiecare din cele 4 farfurii, apoi acoperiți-o cu o clătită de cartofi. Repetați, făcând 3 straturi pe fiecare placă.
Se ornează cu arpagic tocat și se servește cu crema de țelină-hrean.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.