Chipsuri de salam cu Dip de muștar granulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați chipsurile de salam cu muștar granulat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 173 ar spune că a lovit locul. Un amestec de muștar dijon, muștar granulat, maioneză de calitate superioară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chipsuri Crocante De Salam Cu Muștar De Cimbru, Sos De Muștar Granulat, și Sos De Muștar Granulat.
Instrucțiuni
Pentru a face scufundarea, amestecați smântâna, maioneza, muștarul Dijon și muștarul granulat într-un castron mic de servire. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când sunteți gata de servit, ideal cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi de copt cu margini cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon. Setați 2 rafturi pentru cuptor în pozițiile cele mai centrale.
Așezați feliile de salam într-un singur strat pe foile de copt.
Coaceți până când sunt rumenite uniform și rigide, 10 până la 12 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci. Salamul va fi mai crocant pe măsură ce se răcește.
Aranjați chipsurile de salam într-un castron sau pe o farfurie, cu scufundarea alături.
Simțiți-vă liber să vă jucați cu diferite tipuri de salam pentru această rețetă. Sunt norocos să trăiesc în orașul natal Salumi, mica fărâmă a cerului iubitor de carne aici, în Seattle, fondată de maestrul salumist Armandino Batali și continuată astăzi de fiica sa Gina Batali și ginerele Brian D ' Amato. Îmi plac rezultatele de la crocarea sopressata și finocchiona de la Salumi pentru această gustare. Am observat produse Salumi în unele delis de top și magazine alimentare de specialitate din întreaga țară. Dar folosiți orice Salam foarte bun pe care îl puteți găsi. De asemenea, am folosit Salam de masă disponibil la magazinul alimentar cu rezultate decente.
Cynthia Nims a studiat gătitul la La Varenne Ecole De Cuisine și a scris sau coautor treisprezece cărți de bucate, inclusiv Gourmet Game Night, Memorable Recipes și Rover ' s. ea este fostul editor al revistei Simply Seafood și editor de alimente pentru revista Seattle și contribuie la gătitul Light, Coasting Living și Sunset. Ea ahd soțul ei trăiesc în Seattle, Washington, și blog-ul ei, Mon App Ampercoltit, pot fi găsite la www.monappetit.com.