Chipsuri de salam cu Dip de muștar granulat

Chipsuri de salam cu Dip de muștar granulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați chipsurile de salam cu muștar granulat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 173 ar spune că a lovit locul. Un amestec de muștar dijon, muștar granulat, maioneză de calitate superioară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chipsuri Crocante De Salam Cu Muștar De Cimbru, Sos De Muștar Granulat, și Sos De Muștar Granulat.

Instrucțiuni

1
Pentru a face scufundarea, amestecați smântâna, maioneza, muștarul Dijon și muștarul granulat într-un castron mic de servire. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când sunteți gata de servit, ideal cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Muștar DijonMuștar Dijon
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
FolieFolie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi de copt cu margini cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon. Setați 2 rafturi pentru cuptor în pozițiile cele mai centrale.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Așezați feliile de salam într-un singur strat pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SalamSalam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până când sunt rumenite uniform și rigide, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci. Salamul va fi mai crocant pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SalamSalam
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Aranjați chipsurile de salam într-un castron sau pe o farfurie, cu scufundarea alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SalamSalam
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Simțiți-vă liber să vă jucați cu diferite tipuri de salam pentru această rețetă. Sunt norocos să trăiesc în orașul natal Salumi, mica fărâmă a cerului iubitor de carne aici, în Seattle, fondată de maestrul salumist Armandino Batali și continuată astăzi de fiica sa Gina Batali și ginerele Brian D ' Amato. Îmi plac rezultatele de la crocarea sopressata și finocchiona de la Salumi pentru această gustare. Am observat produse Salumi în unele delis de top și magazine alimentare de specialitate din întreaga țară. Dar folosiți orice Salam foarte bun pe care îl puteți găsi. De asemenea, am folosit Salam de masă disponibil la magazinul alimentar cu rezultate decente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SalamSalam
CarneCarne
8
Cynthia Nims a studiat gătitul la La Varenne Ecole De Cuisine și a scris sau coautor treisprezece cărți de bucate, inclusiv Gourmet Game Night, Memorable Recipes și Rover ' s. ea este fostul editor al revistei Simply Seafood și editor de alimente pentru revista Seattle și contribuie la gătitul Light, Coasting Living și Sunset. Ea ahd soțul ei trăiesc în Seattle, Washington, și blog-ul ei, Mon App Ampercoltit, pot fi găsite la www.monappetit.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
Carne De VânatCarne De Vânat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista