Chipsuri De Pătlagină
Chipsurile de pătlagină sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătlagine, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Chipsuri De Pătlagină, Sos De Chipsuri De Pătlagină, și Chipsuri de pătlagină și salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți feliile de pătlagină cu apă cu gheață.
Lăsați să stea 30 de minute; se scurge și se usucă.
Încălziți uleiul (1 până la 1 1/2 inci) în cratiță 3-qt la 191°. prăjiți 12 până la 14 felii de pătlagină la un moment dat în ulei aproximativ 2 minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc.
Îndepărtați cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.