Chipsuri De Pere De Toamnă
Această rețetă servește 40 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pere, napolitane de vanilie, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine De Pere De Toamnă, Desert De Pere De Toamnă, și Salată De Pere De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă crema de brânză, zahărul și scorțișoara într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă pere. Lingură în 2 căni de cremă pulverizate cu spray de gătit.
Se amestecă firimiturile de napolitane, nucile și untul; se presară peste amestecul de brânză cremă.
Așezați cupe pe foaia de copt.
Coaceți 25 min. sau până la cald și Bulbuc. Se răcește ușor.
Se serveste acoperit cu bici rece.