Chipsuri De Crab-Kani Senbei

Chipsuri De Crab-Kani Senbei
Această rețetă servește 4. Dacă 87 cenți pe porție cade în bugetul dvs., chipsuri de Crab - Kani Senbei ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 242 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Cap la magazin și ridica sos de piper, maioneza, sare de mare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez de Crab și bambus (Kani Takikomi Gohan), Kani Maki (Crab Stick Sushi Roll), și Chipotle-Chipsuri De Crab De Var pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista