Chipsuri de cartofi dulci cu merișor a Emploololi
Chips-uri de cartofi dulci cu merișor a Aperculoli ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 50 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 34 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chipsuri de cartofi ușoare ca aerul cu boia dulce fumurie și Aioli de chimen, Glisoare Ramen și Ketchup Kimchi cu chipsuri de cartofi și Srirachan Aioli, și Aioli de cartofi dulci Lulu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Linia 2 tigăi de copt puțin adânci cu folie.
Tăiați în felii subțiri; aruncați cu ulei de măsline. Aranjați, fără a atinge, pe tigăi.
Se presară sare și piper.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când chipsurile de cartofi sunt crocante. (
Coaceți până când sunt cât de clare doriți.)
Între timp, într-un castron mic, se amestecă un ingredienți de ucruloli. Dați la frigider până când este gata de servit.
Serviți chipsuri cu aioli pentru scufundare.