Chipsuri De Cartofi De Casă
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și garnitură vegană? Chipsurile de cartofi de casă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de cartofi de copt, ulei de canolan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chipsuri De Cartofi De Casă, Chipsuri De Cartofi La Grătar De Casă, și Chipsuri De Cartofi La Grătar De Casă.
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 204°. feliați cartofii cu grosimea de 1/8 inch. Într-un castron, aruncați cartofii cu ulei până se acoperă.
Ceață 2 foi mari de copt cu spray de gătit.
Așezați cât mai multe felii de cartofi pe care le puteți încadra într-un singur strat pe foi.
Coaceți până se rumenesc, schimbând foile de copt de sus în jos și din față în spate de două ori, 18 până la 20 de minute în total.
Presărați imediat chipsurile cu sare și răciți-le pe rafturile de sârmă. Repetați cu feliile de cartofi rămase.