Chipsuri De Cartofi Cu Geam

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de cartofi Windowpane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 48 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, sare, crenguțe de ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Pentru Ferestre, Cookie-Uri Cu Ferestre De Zmeură Linzer, și Chipsuri de coajă de cartofi Bacon Cheddar (nu aruncați cojile de cartofi!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Setați mandolina pe cea mai subțire setare de feliere.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în 28 de felii folosind mandolină. Aranjați feliile de cartofi într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare și apăsați ușor.
Aranjați 14 felii de cartofi într-un singur strat pe fiecare dintre cele 2 foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Așezați o crenguță mică de plante pe fiecare felie de cartof; acoperiți cu o altă felie de cartof. Apăsați ușor pentru a adera. Înveliți stivele de cartofi cu spray de gătit.
Se presară uniform cu sare. Lucrând cu o foaie la un moment dat, acoperiți stivele de cartofi cu hârtie pergament.
Așezați o foaie de copt goală deasupra hârtiei pergament; așezați o tigaie din fontă sau rezistentă la cuptor pe a doua foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute.
Scoateți foile de copt din cuptor; scoateți foaia de copt superioară și hârtia pergament.
Scoateți chipsurile de cartofi rumenite din tigaie; așezați pe un suport de sârmă. Întoarceți orice chipsuri de cartofi neîncoronate pe foaie. Înlocuiți hârtia pergament și foaia de copt superioară; întoarceți tigaia la cuptor. Înlocuiți tigaia deasupra foii de copt.
Coaceți 5 minute sau până se rumenesc. Chips-uri reci pe rafturi de sârmă. Repetați procedura cu cartofii rămași. Depozitați chipsurile într-un recipient etanș până la 2 zile.