Chipsuri De Cartofi Cu Geam

Chipsuri De Cartofi Cu Geam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de cartofi Windowpane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 48 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, sare, crenguțe de ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Pentru Ferestre, Cookie-Uri Cu Ferestre De Zmeură Linzer, și Chipsuri de coajă de cartofi Bacon Cheddar (nu aruncați cojile de cartofi!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Setați mandolina pe cea mai subțire setare de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Tăiați fiecare cartof pe lungime în 28 de felii folosind mandolină. Aranjați feliile de cartofi într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare și apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
MandolinăMandolină
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Aranjați 14 felii de cartofi într-un singur strat pe fiecare dintre cele 2 foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați o crenguță mică de plante pe fiecare felie de cartof; acoperiți cu o altă felie de cartof. Apăsați ușor pentru a adera. Înveliți stivele de cartofi cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Se presară uniform cu sare. Lucrând cu o foaie la un moment dat, acoperiți stivele de cartofi cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Așezați o foaie de copt goală deasupra hârtiei pergament; așezați o tigaie din fontă sau rezistentă la cuptor pe a doua foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți la 400 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți foile de copt din cuptor; scoateți foaia de copt superioară și hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți chipsurile de cartofi rumenite din tigaie; așezați pe un suport de sârmă. Întoarceți orice chipsuri de cartofi neîncoronate pe foaie. Înlocuiți hârtia pergament și foaia de copt superioară; întoarceți tigaia la cuptor. Înlocuiți tigaia deasupra foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Coaceți 5 minute sau până se rumenesc. Chips-uri reci pe rafturi de sârmă. Repetați procedura cu cartofii rămași. Depozitați chipsurile într-un recipient etanș până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista