Chipotle-Pui La Grătar Cu Var

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar Chipotle-Lime. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 224 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de Tabasco chipotle, suc de lămâie, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Oferte de pui la grătar cu iaurt de var Chipotle, Pui la grătar Chipotle Lime-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Frigarui de pui la gratar Chipotle Lime cu avocado Ranch.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
În timp ce cărbunii se aprind, amestecați sucul de lămâie, uleiul, Tabasco și sarea într-o ceașcă de măsurare a lichidului. Puneți puiul într-o pungă mare sigilabilă și adăugați 1/3 cană de marinată (restul de rezervă în cană). Sigilați punga, forțând excesul de aer și marinați puiul la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Se amestecă mierea în marinada rămasă până se dizolvă pentru a face sos.
Pui la grătar (aruncarea marinadei în pungă) pe grătar ușor uleiat, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnând puiul ocazional și mutându-l pentru a evita flăcările, dacă este necesar, până când este gătit, 8 până la 10 minute în total.
Periați ambele părți ale puiului cu o parte din sosul rezervat, apoi continuați să grătiți, răsturnând o dată, până se rumenesc ușor, încă aproximativ 1 minut.
Serviți puiul stropit cu sosul rămas.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puiul poate fi gătit în loturi într-o tigaie mare fierbinte, ușor unsă, bine condimentată (cu 2 arzătoare), la foc moderat, aproximativ 15 minute (înainte de periaj cu sos).