Chineză Cinci Spice Burgeri
Chinese Five Spice Burgers ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 470 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cinci condimente, sos de soia, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Chinezesc Cu 5 Condimente, Pecan Chinezesc Cu Cinci Condimente, și chineză cinci condimente snickerdoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mare; când este fierbinte, adăugați ciuperci și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Se amestecă ceapa verde și sosul de prune și se ia de pe foc.
Într-un castron, amestecați ușor carnea de vită măcinată cu sos de soia, ulei de susan, usturoi, cinci condimente chinezești și ghimbir. Formați amestecul de carne de vită în patru torturi egale, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Așezați chiftele pe un grătar ușor Uns cu ulei peste un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti prajiturile pana cand nu mai sunt roz in centru (taiate pentru a testa) sau un termometru introdus in centru ajunge la 160, 6 pana la 8 minute in total, intorcandu-se o data pentru a se rumeni uniform. După 5 minute, așezați jumătățile de COC, tăiați partea în jos, pe grătar și prăjiți ușor, 1 până la 2 minute.
Așezați o frunză de salată pe fiecare bază de chiflă prăjită, acoperiți cu o chiflă de vită și amestecați amestecul de ciuperci în mod egal peste burgeri.
Se adaugă sare după gust și se acoperă cu blaturi de COC.