Chimichurri Cheesesteaks
Chimichurri Cheesesteaks ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 511 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei vegetal crisco, căței de usturoi, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri), și Cel mai bun Chimichurri : un sos de marinată și friptură Chimichurri.
Instrucțiuni
Pulse pătrunjel și usturoi într-un blender sau procesor de alimente doar până la tocat fin. (Nu piure.)
Scoateți într-un castron mediu și amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, 3/4 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper; deoparte.
Gatiti ceapa si 1/2 lingurita de sare in ulei vegetal fierbinte la foc mediu-mare, amestecand des, 15 minute sau pana cand ceapa se rumeneste si se inmoaie.
Presărați fripturile uniform cu restul de 1/2 linguriță sare și restul de 1/2 linguriță piper.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
7 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Tăiați rulourile pe jumătate pe lungime și grătați părțile laterale ale rulourilor în ultimele minute de fripturi de gătit.
Scoateți fripturile și rulourile.
Tăiați fripturile în felii subțiri.
Întindeți amestecul de pătrunjel uniform pe părțile tăiate ale pâinii; așezați feliile de friptură și ceapa uniform pe jumătățile de pâine de jos și acoperiți fiecare uniform cu brânză și jumătățile de pâine rămase. Înfășurați fiecare sandwich în folie. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 3 până la 4 minute sau până când brânza se topește.