Chimichangas De Pui

Chimichangas De Pui
Chicken Chimichangas este un fel principal care servește 6. O porție conține 430 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză cheddar, ulei, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Rețete similare includ Chimichangas De Pui, Chimichangas De Pui, și Chimichangas De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic pentru microunde, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 1-1 / 2 până la 2 minute sau până când este încălzit. Lingură 1/3 cană decentrată pe fiecare tortilla;se presară cu brânză. Îndoiți marginea cea mai apropiată umplutură; pliați în ambele părți și rotiți-vă. Asigurați-vă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-o tigaie electrică sau într-o friteuză cu grăsimi adânci, încălziți uleiul la 375 de calorii. Gatiti chimichangas pana se rumenesc, intoarcandu-va pentru a gati toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Serviți cu toppinguri la alegere.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Chimichanga. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca arbaleta Sonoma Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista