Chimichangas De Pui

Chimichangas De Pui
Chicken Chimichangas este un fel principal care servește 6. O porție conține 430 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză cheddar, ulei, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Rețete similare includ Chimichangas De Pui, Chimichangas De Pui, și Chimichangas De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic pentru microunde, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 1-1 / 2 până la 2 minute sau până când este încălzit. Lingură 1/3 cană decentrată pe fiecare tortilla;se presară cu brânză. Îndoiți marginea cea mai apropiată umplutură; pliați în ambele părți și rotiți-vă. Asigurați-vă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o tigaie electrică sau într-o friteuză cu grăsimi adânci, încălziți uleiul la 375 de calorii. Gatiti chimichangas pana se rumenesc, intoarcandu-va pentru a gati toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Serviți cu toppinguri la alegere.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Chimichanga. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca arbaleta Sonoma Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista