Chimichangas De Pui

Chimichangas De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chimichangas de pui. O porție conține 343 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză cheddar, oregano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Chimichangas De Pui, Chimichangas De Pui, și Chimichangas De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de sos picant și următoarele 5 ingrediente într-un cuptor olandez; gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, 25 de minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora. Lingură 1/3 cană amestec sub centrul fiecărei tortilla; se acoperă cu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Îndoiți în 2 laturi de tortilla pentru a închide umplutura. Îndoiți marginile superioare și inferioare ale tortilelor, făcând dreptunghiuri. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
3
Așezați, cu partea pliată în jos, pe foi de copt unse. Înveliți chimichangas cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 425 timp de 8 minute; întoarceți și coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Elimina murături; top cu sos picant rămase și topping-uri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista