Chimen și fenicul cruste cotlet de miel cu sos de muștar

Chimen și fenicul cruste cotlet de miel cu sos de muștar
Caraway și fenicul cruste de miel cu sos de muștar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 259 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de coapse de miel, frunze de mentă, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Încercați Cotlet de porc cu fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland, Cotlet De Miel, Muștar Dijon Și Sos De Piper Și Gratin Kumara, și Carne de porc cu coajă de fenicul și măr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați semințele într-o mașină de tocat cafea și macinați într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați amestecul pe o farfurie. Condimentează coapsa cu sare și piper după gust și dragează pe toate părțile cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare până aproape de fumat. Căutați mielul pe toate părțile până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați mielul în cuptor și prăjiți timp de 8 până la10 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți și lăsați să se odihnească.
7
Așezați tigaia deasupra aragazului la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
9
Adăugați șalotele și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
10
Adăugați vinul și gătiți până se reduce cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Bateți muștarul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Se ia de pe foc și se amestecă menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista