Chimen și fenicul cruste cotlet de miel cu sos de muștar
Caraway și fenicul cruste de miel cu sos de muștar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 259 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de coapse de miel, frunze de mentă, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Încercați Cotlet de porc cu fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland, Cotlet De Miel, Muștar Dijon Și Sos De Piper Și Gratin Kumara, și Carne de porc cu coajă de fenicul și măr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați semințele într-o mașină de tocat cafea și macinați într-o pulbere.
Așezați amestecul pe o farfurie. Condimentează coapsa cu sare și piper după gust și dragează pe toate părțile cu amestecul de condimente.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare până aproape de fumat. Căutați mielul pe toate părțile până se rumenesc.
Transferați mielul în cuptor și prăjiți timp de 8 până la10 minute pentru o coacere medie-rară.
Scoateți și lăsați să se odihnească.
Așezați tigaia deasupra aragazului la foc mare.
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Adăugați șalotele și gătiți până la moale.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce cu 3/
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate.
Bateți muștarul și condimentați cu sare și piper după gust.
Se ia de pe foc și se amestecă menta.