Chili verde

Chili verde
Green Chili ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 165 de calorii, 13 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ardei iute el paso vechi, roșii rotel și ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Green Chili, Green Chili și Green Chili.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili în meniu? Încercați să combinați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Revista