Chili Picant De Vită

Chili Picant De Vită
Chili picant de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 774 calorii, 24g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de chuck de vită măcinat grosier, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Chili Picant De Vită Și Fasole, Picant Slow Cooker Carne De Vită Chili, și Picant Slow-Aragaz Carne De Vită Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de supă medie, fierbinte, rumeniți mandrina cu cimbru, salvie și usturoi. Când este rumenit, scoateți și scurgeți carnea de vită. Pune deoparte. În aceeași oală se încălzește uleiul și se adaugă ceapa, usturoiul, ceapa, ardeiul roșu și jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se sotează până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Adăugați pudră de chili, piper cayenne, piper chipotle, sare și gătiți, amestecând, până când condimentele încep să se lipească de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați Burgundia Gallo și gătiți până când lichidul este redus cu 1 jumătate.
5
Adăugați roșiile și aduceți la fierbere. Se amestecă fasolea și carnea de vită rezervată și se fierbe, parțial acoperită, la foc mic mediu timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se servește cu chipsuri de porumb. Chili pot fi făcute, până la 2 zile în avans și păstrate acoperite și refrigerate. Reîncălziți pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista