Chili De Vită Consistent Cu Aragaz Lent

Chili De Vită Consistent Cu Aragaz Lent
Nevoie de un fel principal fără gluten? Slow-Cooker Hearty Beef Chili ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 330 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 6 ore și 10 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, fasole, carne de vită măcinată extra-slabă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chili De Vită Consistent Cu Aragaz Lent, Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană Consistentă De Vită {Aragaz Lent}.

Instrucțiuni

1
Carne brună; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Adăugați la aragazul lent cu ingredientele rămase, cu excepția brânzei; se amestecă. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Gatiti la 5-6 ore (sau la 3-4 ore).
4
Se amestecă chiar înainte de servire.
5
Se servește acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili Con Carne în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poema Cavan Extra Dry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, picante de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se împerechează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Revista