Chili De Porc Rapid

Chili De Porc Rapid
Rețeta Chili de porc rapid ar putea satisface pofta americană în aproximativ 30 minute. Pentru 85 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 225 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ardei iute, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Chili rapid cu cartofi dulci și carne de porc, Rapid și ușor Chipotle curcan Chili pentru un Chili Cook-Off, și Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de porc și castraveți murați rapid.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnați și ceapă la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ingredientele rămase; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând des.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista