Chili de fasole neagră cu coriandru

Chili de fasole neagră cu coriandru
Rețeta Chili de fasole neagră cu coriandru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.23 pe portie, veți obține un curs principal care servește 7. O porție conține 274 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă suplimentară, morcov, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Baie de fasole neagră cu coriandru, Fasole Neagră-Orez Cilantro, și Quesadillas De Fasole Neagră Și Coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1N cuptor olandez de 4 până la 5 litri, încălziți sherry și ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați țelină, morcov și ardei gras; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
țelinățelină
4
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția garniturilor.
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Capac; se fierbe 45 până la 60 de minute sau până când chili este grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
6
Garnisiți porții individuale cu ceapă, brânză și o păpușă de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista