Chili de fasole de miel și negru

Chili de fasole de miel și negru este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți fasole, ceapă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miel picant și Chili de fasole neagră, Miel Și Chili De Fasole Albă, și Chili De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez; gatiti la foc mediu pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Se scurge într-o strecurătoare; se usucă cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie; întoarceți amestecul în tigaie.
Adăugați roșiile și următoarele 6 ingrediente (roșii prin sare); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore; se amestecă ocazional. Se amestecă fasolea și sosul fierbinte. Capac; se fierbe 30 de minute.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.