Chili de dovlecei de vită și Butternut

Chili de dovlecei de vită și Butternut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chili de dovlecei de vită și Butternut. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 201 calorii. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată extra-slabă, roșii înăbușite, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Butternut Squash Chili cu carne de vită, Chili Picant De Vită Cu Dovleac Și Fasole Neagră, și Bacon Bison Butternut Squash Chili (Chili Triplu B).

Instrucțiuni

1
Gătiți carnea de vită, ardeiul gras și următoarele 2 ingrediente într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți bine și reveniți la cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se amestecă roșiile și următoarele 5 ingrediente; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute. Se amestecă porumbul și se gătește, neacoperit, 15 minute sau până când dovlecelul este fraged și chili-ul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Suc De FructeSuc De Fructe
Ardei IuteArdei Iute
PorumbPorumb

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista