Rețeta de chili de curcan cu aragaz lent este gata în aproximativ 6 ore și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 426 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână un amestec de condimente cu chili, toppinguri: brânză cheddar, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Slow Cooker Curcan Chili, Cel Mai Bun Vreodată Slow Cooker Curcan Chili, și Slow Cooker Curcan Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți primele 4 ingrediente într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 8 minute sau până când curcanul se sfărâmă și nu mai este roz. Se amestecă berea și se fierbe 2 minute, amestecând ocazional. Lingură amestec într-un 5 1/2-qt. aragaz lent; se amestecă porumbul și următoarele 6 ingrediente până se omogenizează bine. Acoperiți și gătiți la 6 ore scăzute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat