Chili cu trei fasole cu legume

Chili cu trei fasole cu legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chili cu trei fasole cu legume. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 262 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți chimen măcinat, cilantro, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați pentru Crockpot Pui și fasole Chili și chili brânză Dip, Friptură de Chili-Lime cu legume prăjite, și Sâmbăta cu Rachael Ray-carne de vită și legume Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul; sotati 5 minute. Se amestecă 4 căni de apă și următoarele 12 ingrediente (prin pastă de roșii); se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când morcovul este fraged, amestecând ocazional. Se amestecă oțetul și chipotul. Se acoperă cu cilantro proaspăt, brânză și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Clos Amador Cava Tendre ros_loc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intensă și profundă, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un gust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista