Chili cu trei fasole cu crustă de mămăligă

Rețeta de Chili cu trei fasole cu crustă de mămăligă este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 636 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, brânză pepper jack, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de mămăligă cu Chico fiert, Plăcintă Cu Pizza Cu Crustă De Mămăligă, și Pizza cu crustă de mămăligă a bucătarului Joey pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si piperul in ulei pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul, condimentul de chili, zahărul brun și condimentul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă fasolea, bulionul și roșiile. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Transferați la un 11-in fără grăsime. x 7-în. vasul de copt (vasul va fi plin).
Așezați vasul pe o foaie de copt. Aranjați feliile de mămăligă deasupra; se presară cu brânză.
Se coace, neacoperit, la 375 de minute, timp de 30-35 de minute sau până la fierbere.