Chili-Bean coace (gătit pentru 2)
Chili-Bean coace (gătit pentru 2) este un fără gluten garnitură. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ketchup, pudră de chili, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcanul de gătit și Chili de fasole albă, Coacere ușoară de șuncă (gătit pentru 2), și Lip-Smackin ' Bar-B-Q pui coace (gătit pentru 2).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. în caserola de 1 1/2 litru, se amestecă fasole, roșii, apă, salsa, ketchup și praf de chili. Cuptor cu microunde la mare 4 minute; se amestecă.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase până se omogenizează. Aruncați cu 6 linguri pe amestecul de fasole.
Coaceți descoperit 20 până la 23 de minute sau până se rumenesc.