Chiles Rellenos de San Joaquin
Chiles Rellenos de San Joaquin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 65 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei poblano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția sa cea mai de sus și setați cuptorul la fiert.
Așezați pielea de ardei iute cu fața în sus pe o foaie de copt și fierbeți până când pielea se blisterează, aproximativ 5 minute. Aveți grijă să nu le lăsați să ardă.
Scoateți ardeii iute din cuptor și puneți-l într-un vas de sticlă. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați ardeii iute să se aburească până se răcește.
Scoateți și aruncați pielea.
Preîncălziți cuptorul pentru a coace la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu. Se amestecă ceapa feliată și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și gătiți până când ceapa și roșiile obțin o consistență asemănătoare sosului, aproximativ 15 minute. Se amestecă ocazional. Se condimentează cu chimen, se amestecă scurt, apoi se amestecă smântâna; se ia de pe foc.
Pentru a asambla chiles rellenos: feliați brânza în 20 de dreptunghiuri lungi (sau bețișoare) de 1/4 inch grosime și aproximativ atâta timp cât chiles.
Rulați fiecare dreptunghi de brânză într-o jumătate de chile.
Așezați ardeii iute rulați într-un vas de copt și acoperiți cu sosul de roșii. Zdrobiți orice brânză suplimentară deasupra sosului.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute până când sosul este bulbuc.