Chiles Rellenos de San Joaquin

Chiles Rellenos de San Joaquin
Chiles Rellenos de San Joaquin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 65 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei poblano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția sa cea mai de sus și setați cuptorul la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați pielea de ardei iute cu fața în sus pe o foaie de copt și fierbeți până când pielea se blisterează, aproximativ 5 minute. Aveți grijă să nu le lăsați să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Scoateți ardeii iute din cuptor și puneți-l într-un vas de sticlă. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați ardeii iute să se aburească până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți și aruncați pielea.
5
Preîncălziți cuptorul pentru a coace la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu. Se amestecă ceapa feliată și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați roșiile și gătiți până când ceapa și roșiile obțin o consistență asemănătoare sosului, aproximativ 15 minute. Se amestecă ocazional. Se condimentează cu chimen, se amestecă scurt, apoi se amestecă smântâna; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Pentru a asambla chiles rellenos: feliați brânza în 20 de dreptunghiuri lungi (sau bețișoare) de 1/4 inch grosime și aproximativ atâta timp cât chiles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
9
Rulați fiecare dreptunghi de brânză într-o jumătate de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Așezați ardeii iute rulați într-un vas de copt și acoperiți cu sosul de roșii. Zdrobiți orice brânză suplimentară deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute până când sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate10
Revista