Nevoie de o marinada prietenoasă cu fără gluten, primal și FODMAP? Chile verde și marinada de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 391 calorii, 1g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ghimbir, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kebab de ton cu marinată de ghimbir-Chile, Fasole verde murată cu ghimbir și Chile, și Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele într-un castron nereactiv și amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați fructe de mare și întoarceți-vă la strat.