Chile Stratificat-Caserola Enchilada De Pui

Layered Chile-pui enchilada caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 448 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 240 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de fasole prăjită, ceapă verde, amestec de brânză colby-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Chile Stratificat-Caserola Enchilada De Pui, Caserola Enchilada Cu Pui Stratificat, și Pui Stratificat Chile Relleno Caserola.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați puiul, 1 1/2 căni de brânză, ardeii iute și smântâna.
Strat 3 tortilla în vas de copt, se suprapun după cum este necesar și plasarea ușor în sus părți ale vasului (tăiat treia tortilla în jumătate).
Întindeți aproximativ jumătate din fasole peste tortilla. Se acoperă cu aproximativ jumătate din amestecul de pui și jumătate din sosul enchilada.
Strat cu încă 3 tortilla și fasole rămasă și amestec de pui.
Așezați restul de 2 tortilla peste amestecul de pui, suprapunându-se ușor (nu așezați părțile laterale ale vasului).
Se toarnă deasupra sosul enchilada rămas.
Se presară cu restul de 1 1/2 căni de brânză.
Acoperiți vasul de copt cu folie.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când se încălzește cu bule și se încălzește bine.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de tăiere.
Garnisiți caserola sau porții individuale cu ceapă, salată și roșii.