Chile Rellenos Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți Chile Rellenos. O porție conține 631 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză amestec de brânză mexicană, ouă, grisine originale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chile Rellenos, Poblano Chile Rellenos, și Pui În Stil Chile Rellenos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit; ușor făină.
Întindeți ardei iute verzi în fundul vasului; se presară cu 1 cană de brânză.
Desfaceți aluatul; separați în 2 pătrate. Pentru a face 24 de benzi scurte, tăiați fiecare pătrat în jumătate peste benzi. Formați fiecare bandă scurtă într-o bobină; aranjați partea tăiată în jos peste brânză. Se acoperă cu brânza rămasă. Într-un castron mediu, bateți ouăle, jumătate și jumătate și sosul de piper cu sârmă până se omogenizează.
Se toarnă peste aluat în vas.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când marginile sunt maronii aurii și centrul este setat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de roșii tocate.