Chile-Pui La Cuptor Cu Zară
Chile - puiul la cuptor cu zară necesită aproximativ 47 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 606 calorii, 41G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, piept de pui jupuit și dezosat, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Pui de lapte roșu Chile la grătar cu glazură picantă de miere de Mango, Chile Roșu La Grătar - Pui Sărat Cu Zară Cu Glazură Picantă De Mango-Miere, și Pui La Cuptor Cu Zară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Topiți untul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci în cuptor 2 până la 3 minute.
Presărați puiul cu sare și chimen. Înmuiați puiul în 1/2 cană de zară și dragați în făină. Aranjați puiul în vasul de copt.
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Se amestecă împreună crema de supă de ciuperci, ardei iute și restul de 1 cană de zară.
Se toarnă peste pui și se coace 10 până la 15 minute sau până când puiul este gata.
Se presară cu brânză și se coace 5 minute sau până când brânza este topită.
Serviți puiul și sosul peste orezul fiert fierbinte.