Chile-Nuci Prăjite Cu Miere
Chile-miere prăjită nuci este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 900 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Miere Prăjită "Nuci" (Năut), Nuci și fructe prăjite cu miere, și Miere De Muștar Nuci Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tapetați o foaie de copt cu margini cu pergament sau hârtie de ceară. Ungeți ușor pergamentul. Într-un castron, combinați zahărul cu sarea.
Într-o tigaie mare, topiți mierea cu cayenne.
Adăugați nucile și amestecați pentru a acoperi.
Întindeți nucile într-un singur strat pe foaia de copt și coaceți timp de 10 minute.
Lăsați nucile să se răcească ușor, apoi adăugați-le în amestecul de zahăr-sare și aruncați pentru a acoperi. Aruncați pergamentul și întindeți nucile pe foaia de copt pentru a se răci complet, apoi transferați într-un bol și serviți.
Faceți înainte: nucile pot fi depozitate într-un recipient etanș până la 4 zile.
Recomandare de vin: Stuckey: crocant și răcoritor, vinul spumant Domaine Carneros Le RVE Blanc de Blancs din California din 1993 vă va ajuta să vă recuperați din lovitura condimentului cayenne.Trifon: când gustările picante au și dulceață, un vin spumant uscat, precum Calul de fier Rus Cuve din California din 1993, este perfect.