Chile-Coaste Scurte Fierte

Chile-Coaste Scurte Fierte
Chile-coaste scurte fierte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 218 calorii. 250 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de coaste scurte de vită tăiate în cruce; 5 kilograme), coriandru măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Chile-Coaste Scurte Fierte, Chile-Coaste Scurte Fierte, și Coaste scurte fierte cu citrice și Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute într-o tigaie mare uscată la foc mediu până se umflă ușor și se întunecă ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți din tigaie; lasa sa se raceasca. Ardei iute tulpiniși înjumătățiți pe lungime; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Punețiîntr-un castron mediu și adăugați apă clocotităpentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați ardeii să stea până se înmoaie, aproximativ20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
5
Scurgere.
6
Combinați ardeii iute, usturoiul, coaja de lămâie și sucul, uleiul, sarea, coriandrul și chimenul într-un blender sau robot de bucătărie; pur și simplu până când marinada este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CoriandruCoriandru
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Aruncați coaste scurte și ceapă cu marinadă într-un vas de copt puțin adânc; acoperiți vasul și coastele de tocat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
CeapăCeapă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați ceapa, coastele scurte și marinada într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
MarinadaMarinada
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați bulion. Aduceți la fierbere pe aragaz șiacoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se transferă în cuptor și se fierbe nervuriletimp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Adăugați cartofi, morcovi și pastă de roșii(păstrați carnea și legumele scufundate);acoperiți și reveniți la cuptor. Continuați să fierbeți până când carnea este fragedă cu furculița și se separă ușordin OS și legumele sunt moi,cu 50-60 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați coaste scurte și legume Lao foaie de copt mare. Acoperiți coacereafoaie cu folie. Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, degresând grăsimea de pe suprafațăocazional, până când sosul se reduce LA4 căni, 8-10 minute. Faceți înainte: se pot face scurte pătuțuri, legume și sos cu 2 ore înainte. Acoperiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
LegumeLegume
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Lăsați sosul și coastele și legumele să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CoasteCoaste
15
Așezați foaia de copt acoperită cu coaste șilegume la cuptor până la reîncălzire, aproximativ15 minute. Se amestecă măslinele și pătrunjelulsos și reîncălziți, amestecând ocazional,la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
16
Împărțiți coaste scurte și legume întreplăci și sos de lingură peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
LegumeLegume
SosSos

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Castellroig Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista