Chile Caribe Creveți Frigarui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, cilantro, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chile Caribe Negrese, Frigarui De Creveți De Tei Din Chile, și Frigarui De Pui Din Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mică.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute sau până când ceapa este fragedă
Combinați amestecul de ceapă, rămânând 1 1/2 lingurițe ulei de măsline, coajă de tei și următoarele 4 ingrediente într-un bol mic.
Filetați 3 creveți și 1 pană de var pe 12 frigarui (6 inci).
Ungeți cu amestec de suc de lămâie.
Așezați pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 6 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Notă: Dacă utilizați frigarui de lemn, asigurați-vă că le înmuiați în apă timp de 30 de minute pentru a preveni arderea lemnului pe grătar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.