Chilaquiles cu curcan și salsa Tomatillo prăjită

Chilaquiles cu curcan și salsa Tomatillo prăjită
Chilaquiles cu curcan și salsa Tomatillo prăjită ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 595 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.27 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cap la magazin și ridica supa de pui, CR fra fra fra fra fra, tortilla de porumb, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Chilaquiles cu salsa Ancho-tomatillo, Chilaquile lui Max și Eli Sussman cu Salsa Tomatillo, și 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o caserolă de mică adâncime neactivă de 3 1/2 litru ignifugă sau o tigaie adâncă la 375 cm.F. prăjiți tortilele în loturi, rotind ocazional, până devin aurii, aproximativ 1 minut și transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge (întoarceți uleiul la 375 cm. f între loturi). Turnați cu grijă tot uleiul fierbinte, cu excepția a 1 lingură, într-un castron mare de metal pentru a se răci înainte de a arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Gatiti ceapa in ulei in caserola la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați bulion și curcan și fierbeți, neacoperit, amestecând, până când lichidul se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
3
Adăugați 2 1/2 căni de salsa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Se ia de pe foc și se aruncă cu Monterey Jack și benzi de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
5
Coaceți chilaquiles, neacoperite, în mijlocul cuptorului până la barbotare, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Bateti împreună CR fra fra FRA și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se serveste chilaquiles acoperit cu CR aproxormme fra cca, coriandru, și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BrânzăBrânză
1
Am folosit o caserolă rotundă din fontă emailată de 12 x 2 inci pentru a asambla și coace chilaquiles. Caserola largă de mică adâncime ne-a oferit suficient spațiu pentru prăjire și amestecare. De asemenea, a permis un echilibru frumos de tortilla clare deasupra și cele mai moi în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista